Nieuws

‘Benefrietje’ voor personeel Van Harenshuus

Door de redactie van de Bildtse Post

Jan Dijkstra kwam maandagmiddag, op deze ongebruikelijke Koningsdag, langs bij ’t Van Harenshuus in St.-Annaparochie. Daar bezorgde de wethouder namens de gemeente patat voor het personeel van het verzorgingshuis. Het ‘benefrietje’ viel goed in de smaak.

“Om op deze dag de bewoners en personeel van verzorgingshuizen een hart onder de riem te steken, deelt het college van B&W in alle verzorgingshuizen een ‘patatje met’ uit,” zo liet gemeente Waadhoeke weten, op de ongewone Koningsdag.

“Helaas hebben ook de verzorgingshuizen te maken het coronavirus en alle nodige maatregelen die daarbij gelden. Het zijn zware tijden. Te meer omdat de deuren gesloten zijn voor bezoek en de bewoners hun dierbare naasten niet meer kunnen zien.”

Om te laten merken dat gemeente Waadhoeke met deze inwoners meeleeft, deelde burgemeester Marga Waanders samen met de wethouders bij alle verzorgingshuizen patat uit aan personeel en bewoners. Ook kregen de huizen een extra grote fruitmand om zelf uit te delen aan de bewoners. “Met deze traktatie hoopt de gemeente toch nog een feestelijk tintje geven aan Koningsdag 2020.” De patat, bakolie, sauzen en het fruit kwamen van regionale ondernemers.


Tags: Corona

Buienradar.nl

Bildts Filmhuus:Podcast Nag even Bildts:


Laatste columnsBuienradar.nl