Nieuws

Boterhoek St.-Anna stopt ermee

Door de redactie van de Bildtse Post

Boterhoek, al zestig jaar een begrip in St.-Annaparochie, houdt binnenkort op te bestaan. Per 1 januari sluit de zaak van Sietske en Gerard Boterhoek.

Eerst op de Warmoesstraat met vooral antiek, destijds door Gerard overgenomen van zijn vader, later met Sietske uitgebreid tot cadeauwinkel en aan de Van Harenstraat met name bekend als bloemenzaak: het echtpaar heeft al die jaren met veel liefde de zaak gerund. Nu, na een paar jaar geleidelijk afbouwen, is het moment gekomen om met de winkel te stoppen.

Op 1 januari 2020 sluit de deur van het karakteristieke pand tegenover de Van Harenskerk definitief. Tot die tijd wordt het ruime assortiment met korting te koop aangeboden.

Vanaf vrijdag 8 november gaan stapsgewijs het glaswerk, de potterie, de kerstdecoraties, zijden bloemen, kussens, kaarsen, lampen, accessoires en cadeaus in de uitverkoop. De winkel is open op donderdag van 13.00 tot 18.00, vrijdag van 13.00 tot 21.00 en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens de koopzondagen op 10 november en 1 december is Boterhoek Interieur Enzo ook open, van 13.00 tot 17.00 uur.

Buienradar.nl


Laatste columnsBuienradar.nl