Nieuws

Griezelen en koopjes halen op trollenmarkt St.-Anna

Door de redactie van Lokaal Nieuwsnet
Op vrijdagavond 23 oktober werd op industrieterrein Nij Toerenburg in St.-Annaparochie de vierde trollenmarkt gehouden.

In en rond zo’n 15 bedrijfsloodsen stonden veel tweedehands spullen opgesteld die waren verzameld door loodseigenaren en/of vrienden en kennissen. Een groot aantal mensen liep van loods naar loods om te kijken of er nog wat voor hen bij zat.
Genoeg mensen keerden met handen vol spullen terug naar huis, tot tevredenheid van de standhouders. Het trollenpad was voor sommige kinderen erg spannend, en ook de vele trollen die er rondliepen zorgden voor een echte trollensfeer. Ook waren er regelmatig optredens van o.a. Harrie Harrewar met zijn hond en eenden, Theater Hymphamp, en ’street magician’ Jannes.
De trollentrein en -huifkar draaiden overuren om alle bezoekers van het parkeerterrein De Waaie naar de markt te brengen, al liepen veel mensen ook even door het dorp, waar het koopavond was. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.

Bij de foto's:boven: Voor de vierde keer konden honderden bezoekers vrijdag op en rond industrieterrein Nij Toerenburg huiveren en griezelen op de Trollenmarkt. Vooral voor de jongste bezoekertjes was het trollenpad soms erg spannend. Daarnaast werd er vooral zaken gedaan bij de standhouders. (foto: Jan Bonefaas)
onder: Koopjesjagen op de trollenmarkt. (foto: Jan Bonefaas)

Uw reactie


Buienradar.nl

Bildts Filmhuus:Podcast Nag even Bildts:


Laatste columns