Nieuws

‘Jachtseizoen’ ’t Honk St.-Anna geopend

Door de redactie van de Bildtse Post

Vrijdag 20 september was het dan eindelijk zover: het jachtseizoen in St.-Annaparochie werd geopend. Zo’n 24 kinderen van 8 tot 15 jaar kwamen naar jongerenruimte ‘t Honk aan de Beuckelaarstraat om een game te spelen.

'Jachtseizoen' bij 't Honk in St.-Anna. (foto: Jan Bonefaas)

Daar werden ze opgewacht door jongerenwerkers Willy de Vries en Stijn Kooijman van de Skûle Welzijn. Ook was er een groep jongeren aanwezig die de kinderen begeleiden tijdens deze game. Na de uitleg van het spel, en het geluid van een hele harde sirene, gingen vier groepen het dorp in om elkaar te zoeken en af te tikken. Met dit spel lopen de kinderen tussen de 6 en 10 km binnen 2 uur tijd.

Kinderen en hun ouders waren erg tevreden en komen deze week, vrijdag 27 september om 18.50 uur, weer meedoen. Er zijn nog plaatsen vrij, vanaf 8 jaar is iedereen van harte welkom.

De Skûle Welzijn is het hele jaar door actief bezig met tiener en jongerenactiviteiten binnen gemeente Waadhoeke. Meer informatie staat op www.deskule.nl en op facebook. Later dit jaar volgt nog een ‘jachtseizoen’ op Ouwe-Syl en een spannende Halloween-activiteit in St.-Annaparochie.

'Jachtseizoen' bij 't Honk in St.-Anna. (foto: Jan Bonefaas)

'Jachtseizoen' bij 't Honk in St.-Anna. (foto: Jan Bonefaas)

Buienradar.nl


Laatste columnsBuienradar.nl