Nieuws

Kaatsplaatjes sparen bij AH/Wassenaar

Door de redactie van Lokaal Nieuwsnet
Albert Heijn (AH) en de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB) hebben op 16 mei een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor een spaaractie met kaatsplaatjes.

Nieuw is  het niet: al in 2009 heeft de KNKB in samenwerking met de C1000 in Franeker een kaatsplaatjesactie georganiseerd en dit was destijds een groot    succes. De eigenaren van de C1000 toen zijn nu de eigenaren van de Albert Heijn in Franeker. Zij hebben de eigenaren van AH Wassenaar ook  enthousiast gekregen voor deze actie.
Gert en Mirjam Kuipers van Albert Heijn Kuipers is gevestigd te Franeker, Hetty Wassenaar van Albert Heijn Wassenaar is gevestigd in Stiens en St.- Annaparochie. Samen met Rianne Bosma- Tanghe van de KNKB hebben de partijen donderdag 16 mei de overeenkomst getekend op het bondsbureau van de KNKB.
De actie wordt op woensdag 12 juni geopend bij de Albert Heijn in de drie plaatsen en loopt tot en met woensdag 31 juli, dé hoogmis van het kaatsen: de  PC.
De kaatsers en kaatssters in de volgende categorieën kunnen gespaard worden: winnaars NK’s 2018 van alle jeugdcategorieën, dames 1e  las, dames hoofdklas, heren 1e klas, heren hoofdklas, winnaars Freule 2018 en Ald- Meiers 2018 en de PC-koningen van 2009 t/m 2018.


Uw reactie


Buienradar.nl


Laatste columnsBuienradar.nl