Nieuws

Lintje voor Elizabeth Van Tuinen-Terpstra

Door de redactie van Lokaal Nieuwsnet
Donderdag 18 februari heeft Elizabeth Van Tuinen-Terpstra (78) uit handen van burgemeester Krol een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. De Stjabuurtster kreeg de titel Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Sinds 1968 is mevrouw al actief voor de gymnastiekvereniging St.- Jacob. Van 1968 tot 1986 was zij bestuurslid van deze vereniging. Als bestuurslid hield zij zich bezig met het organiseren van wedstrijden, het werven van sponsors en het verzorgen van publicaties.
Tot op heden jureert mevrouw Van Tuinen nog wedstrijden voor de vereniging maar ook wedstrijden op regionaal niveau. Sinds 1987 is ze lid van de technische commissie van de tennisvereniging in St.-Jacobiparochie. Zij organiseert toernooien en kampioenschappen.
Daarnaast  organiseertze de Friesland Cup en selecteert  hier ook spelers voor. Sinds 1990 organiseert ze ook de Bildtse Cup, een tiendaags tennistoernooi op het Bildt. Hieraan doen ruim 150 spelers van verschillende sterktes mee. Ze organiseert de prijsuitreikingen, benadert sponsors en verricht allerhande werkzaamheden om dit toernooi tot een succes te maken.

Uw reactie


Buienradar.nl

Bildts Filmhuus:Podcast Nag even Bildts:


Laatste columnsBuienradar.nl