Nieuws

Omrin St.-Anna wordt verbouwd

Door de redactie van Lokaal Nieuwsnet
Estafette, de kringloopwinkel van Omrin in St.-Annaparochie, ondergaat de komende weken een metamorfose. De winkel wordt gerestyled volgens een nieuw concept en krijgt een opener structuur en een eigentijdse uitstraling.

De nieuwe ’look’ moet beter aansluiten bij de wensen van het winkelend publiek, aldus eigenaar Omrin. De kleding staat voortaan boven uitgestald, waar eerst nog meubels en bedden stonden. Tijdens de verbouwing is de winkel gewoon geopend. De producten worden iets anders geëtaleerd dan voorheen.
Estafette hoopt met de frisse uitstraling klanten te inspireren en ze te laten zien wat er allemaal gedaan kan worden met de ingebrachte goederen. Op die manier gunnen mensen hun spullen misschien vaker een tweede of derde kans, waarmee ze een bijdrage leveren aan de passie van Estafette voor duurzaamheid. Estafette wil met de kringloopwinkel midden in de maatschappij staan. ”Zonder de donaties en hulp van de bewoners van St.-Annaparochie en het Bildt kan Estafette niet bestaan. Daarom haakt Estafette graag aan bij lokale en regionale initiatieven om zo iets terug doen voor de regio.
Weet jij een mooi regionaal initiatief dat steun verdient? Geef dat dan door via info@estafettekringloop. nl,” zo laat de organisatie weten.
Hoewel de winkel tijdens de verbouwing gewoon is geopend, organiseert Estafette op zaterdag 23 april een ’open huis’ met een feestelijk tintje voor iedereen die de winkel in z’n geheel wil komen bekijken. Tijdens deze dag wordt ook de prijswinnaar van de inbrengactie bekend gemaakt: wie voor 21 april iets inbrengt en zijn gegevens achterlaat maakt kans op een steigerhouten loungebank voor in de tuin.
Bij de foto: De kleding is inmiddels verhuisd naar de bovenverdieping. (foto: Jan Bonefaas)

Uw reactie


Buienradar.nl

Bildts Filmhuus:Podcast Nag even Bildts:


Laatste columnsBuienradar.nl