Nieuws

Plannen plantsoen St.-Anna online gepresenteerd

Door de redactie van de Bildtse Post

Donderdag 18 maart presenteert Plaatselijk Belang St.-Annaparochie de plannen voor de herinrichting van het plantsoen achter het voormalige gemeentehuis in het dorp.

Plaatselijk Belang vroeg vorig jaar aan de dorpsbewoners om ideeën aan te dragen voor de herinrichting van het plantsoen. “Alle ingebrachte ideeën en opmerkingen hebben we verzameld in een document en besproken met de gemeente.

Met behulp van een ontwikkelsubsidie van de gemeente hebben we bureau Donkerdesign gevraagd de ideeën te vertalen naar een ontwerpschets voor het plantsoen. Voordat ze hier concreet mee aan de slag gaan, hebben ze zogenaamde ‘moodboards’ gemaakt die ze graag aan u willen presenteren om te horen of ze op de goede weg zijn voordat ze met een concrete ontwerpschets aan de gang gaan,” zo laat het bestuur van Plaatselijk Belang weten.

“Om iedereen de gelegenheid te geven om te reageren op de eerste ideeën organiseren we op donderdag 18 maart een digitale bijeenkomst van 19.30 tot 21.00 uur.
Wie deel wil nemen aan deze bijeenkomst kan naam en e-mailadres sturen naar info@pbstanne.nl. U krijgt dan een link naar de bijeenkomst met daarbij de instructies.”

Buienradar.nl

Bildts Filmhuus:Podcast Nag even Bildts:


Laatste columnsBuienradar.nl