Nieuws

Prijswinnaars kerstpuzzel 2014

Door de redactie van Lokaal Nieuwsnet
De redactie van de Bildtse Post is weer overstelpt met inzendingen van de jaarlijkse mammoetkerstpuzzel. Liefst 219 e-mails, brief- en Kerstkaarten met de juiste oplossing kwamen  binnen: ‘De boodschap van kerstmis is dat we nooit alleen zijn.’

Uit de goede inzendingen mogen we na trekking de volgende puzzelaars blij maken met een prijs:
De drie hoofdprijzen, een dinerbon à € 60 bij Restaurant De Zwarte Haan, zijn gewonnen door: Lineke Schulp, Anneke van der Weij en Siet de Vries- Dijkstra, (allen uit St.-Annaparochie).

De drie boeken ‘Van Broedertrouw tot Bildtweb’ van Kees Kuiken zijn gewonnen door Y. de Haan-Leijstra (Marrum), G. van Dijk (St.-Anna) en Geja van den Berg (St.-Anna). De drie boeken ’Een Uytland gheheten Bil’ van Leendert Ferwerda gaan naar: Griet Stok-Stap (St.-Anna), M. Bouma (St.-Anna) en Thea Tiesnitsch (Westhoek). Twee A1-posters van een foto naar keuze zijn voor: Sjoerd Westra (St.- Anna) en Evert Buursma (St.-Jacob).

Twee canvasdoeken van een foto naar keuze gaan naar Jan Postma (Nij Altoenae), J. Osinga (Alde Leie). De winnaars krijgen hun prijs zo spoedig mogelijk thuisbezorgd. Met de  winnaars van de posters en canvasdoeken wordt contact opgenomen.


Allen van harte gefeliciteerd!

Uw reactie


Buienradar.nl


Laatste columnsBuienradar.nl