Nieuws

VVD Waadhoeke wil verlichting voor lokale ondernemers

Door de redactie van de Bildtse Post

VVD Waadhoeke heeft maandag het college van B. en W. van Waadhoeke gevraagd om lokale ondernemers te steunen tijdens de coronacrisis.

“Onze ondernemers in Waadhoeke worden economisch hard geraakt door de noodzakelijke maatregelen voor de bestrijding van het coronavirus. Ze hebben aanzienlijk minder tot geen inkomsten. Daardoor hebben ze vooral problemen met liquiditeit. Het zou enorm helpen als ondernemers vanuit de gemeente uitstel krijgen van betaling van belastingen,” schrijft raadslid Joke Osinga namens de fractie. De VVD denkt hierbij aan uitstel van belastingen als de OZB en reclamebelasting.

“Bent u bereid om op dit gebied enige verlichting te brengen door zoveel als mogelijk uitstel te verlenen voor de betaling van gemeentelijke belastingen? Op welke termijn denkt u deze verlichting te kunnen geven?” zo vraagt de fractie het college.
Maatregelen gemeente - De gemeente heeft gisteren o.a. uitstel van betaling van de reclamebelasting gegeven. Meer informatie over de eerste maatregelen voor ondernemers zijn te vinden op: www.waadhoeke.nl/coronavirus

Buienradar.nl

Bildts Filmhuus:Podcast Nag even Bildts:


Laatste columnsBuienradar.nl